Image by Mollie Sivaram

film@kadans @home

Film@home

Om 20:30u start onze volgende Teleparty... We kijken samen met jullie Murder Mystery. Met in de hoofdrol Jennifer Aniston en Adam Sandler. Ga gezellig onder een dekentje zitten en kijk met ons mee!

Klik op de knop om naar onze party te komen!

Dit jaar helaas geen film in de Kandans… Daarom zochten we met jeugdster naar een leuk, creatief en coronaproof alternatief!

Op zaterdag 20 februari kan je samen met onze leiding genieten van onze eerste online film namiddag/avond… Hoe werkt dat? Via een Netflixparty !

Nodig:
- Een Netflix account (heb je er geen, vraag dan of je het account van familie of vrienden eens mag lenen voor een dagje )
- Netflix party => noemt nu teleparty… dit is een extensie voor je google chrome browser waarmee je samen met vrienden naar Netflix kan kijken.

We kijken in de namiddag om 14u een film met alle kids. In de avond (20:30u) kijken we een film voor een iets ouder publiek.
De link om samen met ons mee te kijken zullen we op tijd online delen via al onze sociale media, via mail,…

How to teleparty?

Wil je graag meekijken maar weet je niet hoe? Geen paniek, wij hebben speciaal voor jullie een handige gids gemaakt. Via ons document How To Teleparty kan je stap voor stap volgen hoe je de browser extensie moet installeren.

Instagram Post Podcast 1 (3).png
OIHA4Z1.png